Dobro dosli!
Ulogujte se ili registrujte svoj nalog :)
DRAGI CLANOVI NAKON 10 GODINA RADA FORUM CE BITI UGASEN DO KRAJA 2015 GOD. OTVARANJE NOVOG FORUMA BICE NAJAVLJENO NA FB STRANICI https://www.facebook.com/Alex.astrology

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

 » Kafica.... » pitalice » DA LI STE VIDOVITI-TEST????

DA LI STE VIDOVITI-TEST????

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

1default DA LI STE VIDOVITI-TEST???? taj 23/8/2008, 23:38

lavica


aspektastro tim
aspektastro tim
DA LI STE VIDOVITI?....Mali test za radoznale....

Da li vam se ponekad ucini da vam se ovaj dan vec dogodio? Jeste li nekada imali utisak da osobu koju prvi put u zivotu vidite odnekud vec poznajete? Verujete li da imate vidovnjacke moci? Resite tesi koji sledl i otkrijte kom tipu: ”vidovnjaka” vi zaista pripadate...... KO IMA HRABROSTI NEKA U KOMENTARU ISKRENO NAPISE GDE IMA NAJVISE ODGOVORA DA LI POD: A, B, C ILI D

1, Za vas vidovitost pre svega znaci:
A) Malo svetlo na kontrolnoj tabli automobila , koje signalizira da vam ponestaje benzina.
B) Da osobe koje „vide“imaju vise intuicije od ostalih „smrtnika“
C) Sposobnost da se predvide dogadjaji
D) Tema kojoj neke osobe poklanjaju veliku paznju
2. Rec buducnost u vama najpre budi pomisao na:
A) Naucnu fantastiku
B) Sutrasnjicu
C) Na tudju buducnost koju je moguce jasno predvideti
D) Novi dogadjaji koji vamneminovno predstoje
3. Nalazite se kod prijatelja. Posle vecere na stolu se pojavljuje spil karata:
A) Pocet cete da zidate kulu od karata nasred stola
B) Predlozicete partiju pokera sa visokim ulogom
C) Gledacete u karte kako bi svim prisutnima videli buducnost
D) Predlozicete neku drustvenu igru samo ako su i drugi raspolozeni
4. Upoznali ste jednu osobu koja vas veoma privlaci i cini vam se da ste je vec ranije sreli:
A) Sigurno ste je “sreli” u jednom od vasih erotskih snova
B) Videli ste je u nekom trenutku kada niste mogli da reagujete
C) Moguce da ste u nekom od proslih zivota bili ljubavnici
D) Moguce je da ste je upoznali na nekom skupu gde je bilo mnogo ljudi
5. Vasa omiljena zivotinja je:
A) Krava
B) Zmija.
C) Macka
D) Pas
6. Obicno sanjate:
A) Slike bez reda I logike
B) nepovezane kosmare.
C) Razlicite simbole i predznake
D) poznate stvari I bliske osobe
7. Osoba koja trazi pomoc od vidovnjaka je:
A) Ogranicena ili glupa.
B) Lakoverna i naivna
C) Radoznala ili nesigurna
D) Nalazi se u problemima
8, Kda ste blli mali, zeleli ste da postanete:
A) Sudija, pravnik, zanatlija
B) Trgovac, bankar.
C) Lekar, vidovnjak, umetnik
D) Novinar, istrazivac, sportista
9. Nude vam se cetiri putovanja. Vi cete izabrati:
A) Havaje, da uzivate u egzoticnim mogucnostima odmora.
B) Tajvan, kao novo trziste za trgovacke poslove
C) Tibet, radi novog duhovnog iskustva
D) Egipat, da uzivate u lepoti odmora i u kulturno-istorijskim spomenicima
10. Moguce da ste u prethodnom zivotu bili:
A) Arhitekta ili zanatlija.
B) Kralj, predsednik ili Shef drzave.
C) Umetnik, iscelitelj, prorok ili vrac.
D) Ziveli ste bez neke vece titule.

AJMO MALO DA RESAVAMO PA CU POSTAVITI ODGOVORE

2default Re: DA LI STE VIDOVITI-TEST???? taj 24/8/2008, 00:10

Gost


Gost
Moj rezultat je sledeci!!!
2xA
1xB
2xC
4xD
Lavice kao sto vidis vrlo hrabro od mene!!!!!!!!!!!! pozdravslatki

3default Re: DA LI STE VIDOVITI-TEST???? taj 24/8/2008, 00:30

draganica


STAR clan
STAR clan
Lepa tema i pametno sto nisi postavila odgovore basda vidimo kakvi smo ovako u "mraku"

1.B
2.D
3.D
4.D
5.C
6.D
7.D
8.C
9.D
10.D
bas me zanima rezultat

4default Re: DA LI STE VIDOVITI-TEST???? taj 24/8/2008, 00:44

Gost


Gost
Lori :: Moj rezultat je sledeci!!!
2xA
1xB
2xC
4xD
Lavice kao sto vidis vrlo hrabro od mene!!!!!!!!!!!! pozdravslatki

Oprosti 5xD

5default Re: DA LI STE VIDOVITI-TEST???? taj 24/8/2008, 03:18

mimica


aktivan clan
aktivan clan
ovi testovi su molim te postavi ih jos kadnadjes vremena

da vidimo....

6xC 3xD 1xA i sta sam ja? bounce

http://www.aspektastro.net

6default Re: DA LI STE VIDOVITI-TEST???? taj 24/8/2008, 09:59

inja


moderator
moderator
Evo i mog rezultata :
3 * A
1 * B
3 * C
3 * D
Kod mene ocigledno nece biti konacnog odgovora, ali posto sam se kod jednog pitanja dvoumila izmedju A i C , a odabrala A, a da sam C onda bi bilo 4 * C - C bi onda moglo da prevagne.

7default Re: DA LI STE VIDOVITI-TEST???? taj 24/8/2008, 14:01

Guest


Gost
podjednako i c i d

8default Re: DA LI STE VIDOVITI-TEST???? taj 25/8/2008, 23:43

lavica


aspektastro tim
aspektastro tim
A EVO I ODGOVORA!!!!

Najvise odgovora pod A
Za vas je zivot lisen svake zagonetke ili misterije. Verujete samo u ono sto vidite rodjenim ocima i vise volite da zivite bez dodatnih komplikacija, koje bi u vas zivot moglo da unese vidovnjastvo ili slicne teme. Insistirate na dokazima i opipljivim cinjenicama. Ponekad delujete suvise rigidno i netolerantno za razlicita misljenja ili vidjenja sveta. Nazalost, odbacujete mogucnost razlicitosti, koja se zasniva na drugacijem kvalitetu i zivotnom iskustvu

Najvise odgovora pod B
U osnovi vi ste lukavi, proracunati,prepredeni i bez mnogo skrupula. Vi biste upotrebljavali mogucnost vidovitosti i sve njene implikacije kako bi smisljeno dosli do svog cilja i zadovoljili sebe, pritom obmanjujuci lakoverne. Vi biste profitirali od njihovog verovanja. Za vas je normalno da se ”snalazite” i koristite svoje sposobnosti u pravcu koji donosi zadovoljenje vasih ciljeva (cilj opravdava sredstva).

Najvise odgovora pod C
Vi ste veliki altruista, usluzni ste i istinski daroviti, oslanjate se na svoje intuitivne sposobnosti i na unutrasnji ”dar”. Vas primarni cilj je da pomognete vasoj blizoj okolini i svim prijateljima dobrim savetima, svojim misljenjem i strucnim predvidjanjima. Duboko ste ubedjeni u pozitivnu stranu sudbinskih tumacenja i pomocnih uticaja, kao i u to da ezoterizam vlada svetom. Niko vas ne moze ubediti, da vidovitost nije efikasna i delotvorna

Najvise odgovora pod D
Ponasate se razumno, najsigurniji ste kada sve mozete da objasnite uzrocno-posledicnom vezom I zakonima logike. Verujete u svoju moc rasudjivanja, utvrdjene cinjenice, konkretne pojave, dokaze i materijalne pokazatelje. Odbacujete mogucnost predvidjanja dogadjaja i ne dozvoljavate da vam neko menja vasu sliku sveta ili koncepciju koju imate. I pored ovakvog stava, vi ste dovoljno tolerantni, postujete druge i njihovo misljenje. Prihvatate tudj nacin zivota i misljenje koje se bitno razlikuje od vaseg

9default Re: DA LI STE VIDOVITI-TEST???? taj 26/8/2008, 00:02

Gost


Gost
Lavice!Prosto za ne,povjerovat,potpuno sam se nasla u odgovoru.
Cuj daj jos koi taj test ako imas ,super je!!!!!!!!!!!!!

10default Re: DA LI STE VIDOVITI-TEST???? taj 26/8/2008, 00:14

lavica


aspektastro tim
aspektastro tim
POSTAVICU JA JOS TESTOVA SIGURNO...CIM MALO DOBIJEM SLOBODNOG VREMENA

11default Re: DA LI STE VIDOVITI-TEST???? taj 26/8/2008, 13:00

inja


moderator
moderator
Jeee... dobro sam prosla, izbegla sam najgoru varijantu (B), a od ostalog izgleda kako- kada tj. sta prevagne.

12default Re: DA LI STE VIDOVITI-TEST???? taj 24/7/2009, 17:29

wexa


aspektastro tim
aspektastro tim
ja imam jednako odg.pod c i d

Sponsored content


Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu

 
  •  

Free forum | © PunBB | Besplatan Forum međusobnog pomaganja | Signalizirajte zloupotrebu | Napravi bezplatan blog